• slider-696x329.jpg
  • slider-markt.jpg
  • slider-wandelen-690x329.jpg

logo HvdZ

Wil je meepraten over zaken zoals (de behoefte aan) kwaliteit, samenhang en kleinschaligheid in de zorg? Kom dan op maandag, 21 november naar de bijeenkomst van de Zorgvragers(organisaties) in de Westelijke Mijnstreek. In ‘Gemeenschapshuis Neerbeek’, Callistusplein 9 in Neerbeek kan elke zorgvrager haar of zijn stem laten horen over zorg, ondersteuning en welzijn in deze regio.

Tijdens de bijeenkomst wordt in kleine groepen van gedachten gewisseld over genoemde thema’s. De bijeenkomst is een activiteit van het nieuwe Zorgvragers Overleg Westelijke Mijnstreek, ondersteund door het Huis voor de Zorg. De bijeenkomst duurt van 18.00 en 21.00 uur en de deelname is gratis.

Informatie en inschrijven
- Informatie over de bijeenkomst is beschikbaar bij Stefanie Hehalatu van het Huis voor de Zorg. E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. T: (046) 420 80 23.
- Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk maandag, 14 november.
Bel of mail Marleen van Helden van het Huis voor de Zorg. E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. T: (046) 420 81 82.

2018

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief van het Platform Mantelzorg Limburg

 

AANMELDEN