• slider-696x329.jpg
  • slider-markt.jpg
  • slider-wandelen-690x329.jpg

Inlife 200

Wilt u mensen om u heen betrekken bij het dagelijks leven en de zorg met elkaar regelen en beter verdelen? De nieuwe app Inlife verbindt iedereen rondom je naaste met dementie. De Universiteit van Maastricht en Alzheimer Centrum Limburg zijn op zoek naar mensen uit heel Nederland die Inlife gratis willen testen.

Via Inlife regel je samen de zorg voor je naasten met dementie. In een veilige, online omgeving kun je samen met betrokken familieleden, vrienden en buren de zorg makkelijk organiseren en blijf je op de hoogte van ontwikkelingen en gebeurtenissen. Inlife is ontwikkeld door de Universiteit van Maastricht en wordt op dit moment getest door mantelzorgers van mensen met dementie. Doe mee met de test en ontdek de voordelen en het gemak van Inlife.

Hoe doet u mee met Inlife
Iedereen die mantelzorger is voor een naaste met dementie, in Nederland woont en beschikt over een internetverbinding op pc, laptop, tablet of smartphone kan meedoen. Meld je aan op myinlife.nl en krijg gratis toegang tot de app en de website met allerlei mogelijkheden.

Jouw ervaringen zijn belangrijk
In de testfase van Inlife onderzoeken we de bruikbaarheid en effectiviteit. We zijn nu op zoek naar naasten van mensen met dementie die hieraan willen bijdragen. Van jou als tester wordt gevraagd dat je actief gebruikmaakt van de app en onbeperkt mensen uitnodigt in jouw kringen. Gedurende de testfase vragen de onderzoekers je om enkele vragenlijsten in te vullen via internet. Je bepaalt zelf wanneer je deze lijsten invult. Dit kost slecht een half uur tot een uur van uw tijd. De resultaten helpen mee om de app en de dementiezorg  in de toekomst nog te verbeteren.

Nieuwsgierig of kent u mensen die Inlife willen gebruiken?
Kijk op: www.myinlife.nl
Aanmelden kan via de oranje knop op de website ‘ik doe mee aan Inlife’ of door te een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2018

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief van het Platform Mantelzorg Limburg

 

AANMELDEN