• slider-696x329.jpg
  • slider-markt.jpg
  • slider-wandelen-690x329.jpg

PML DVDM 2016 k

Op donderdag 20 oktober aanstaande zal in de Tuinzaal van het gemeentehuis Roermond de winnaar van de eretitel “meest mantelzorgvriendelijke gemeente van Limburg 2016”  bekend worden gemaakt.  
Wanneer:  donderdag 20 oktober
Tijd:      19.00-21.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)
Waar:   de Tuinzaal van het gemeentehuis Roermond 
              Markt 31 6041 EM Roermond
              Publieksingang: ingang hoek Markt/ Swalmerstraat  

Programma
- Mevrouw Marianne Smitsmans, wethouder van de gemeente Roermond, verzorgt een inleiding.   Zij zal in haar inleiding ingaan op het belang van mantelzorg voor de gemeenschap (Gemeente  Roermond is de meest mantelzorgvriendelijke gemeente van Limburg 2015)
- Daarna zal Nic Hamers, voorzitter van het Platform Mantelzorg Limburg, de rol van mantelzorg  in de nabije toekomst (2017) toelichten vanuit de visie van VWS/ Mezzo. 
- Tot slot zal Nic Hamers ook de winnaar bekend maken en is er gelegenheid tot onderlinge  gedachtewisseling onder het genot van een hapje en een drankje.  
Wij nodigen u van ganser harte uit om bij deze bekendmaking aanwezig te zijn.
 
Aanmelden
Wij vragen u vriendelijk om zich vóór vrijdag 14 oktober aan te melden als u deze bijeenkomst wilt bijwonen.
Aanmelden kan bij Gaby Visser, secretariaat Platform Mantelzorg Limburg, mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 046-4208159.   
Met vriendelijke groet,      
Voorzitter Platform Mantelzorg Limburg Nic Hamers 
  
Informatie
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, neemt u dan gerust contact op met Marja Veenstra, adviseur Huis voor de Zorg, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar  046-4208032.

 

2018

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief van het Platform Mantelzorg Limburg

 

AANMELDEN