• slider-696x329.jpg
  • slider-markt.jpg
  • slider-wandelen-690x329.jpg

200 x logo we helpen

Miljoenen mantelzorgers staan het hele jaar voor anderen klaar en helpen bij diverse klusjes en de zorg voor een familielid, vriend of andere bekende. Laten we het eens omdraaien en hen op 10 november, de Dag van de Mantelzorg, een handje helpen bij klusjes waar zij niet aan toekomen.
Denk aan een schilderij ophangen, de zolder opruimen, oude spullen naar de kringloop brengen, de ramen zemen of auto wassen, een gezonde maaltijd koken, kinderen en/of hond op een leuke manier bezig houden, heg knippen en ga zo maar door.
Doe je mee?
Ga naar wehelpen.nl/dagvandemantelzorg. Hier vind je alle informatie en kun je je aanbod plaatsen. Vermeld in je profiel het trefwoord 'Dag van de Mantelzorg'. En denk ook aan andere zaken die je leuk vindt. Dat vergroot de kans op een mooie match. Weet je niet goed waarmee? Je vindt allerlei suggesties op de website en in dit document.
Ben je mantelzorger en heb je een klusje? Zet deze vraag dan op de website met hetzelfde trefwoord. Vermeld als je wilt ook iets over de persoon die je helpt, waarom je dat doet en wat het met je doet. Dat vergemakkelijkt onderling contact vanaf het begin.
Vraag anderen mee te helpen 
We willen zoveel mogelijk mantelzorgers verrassen. Vraag mensen in jouw omgeving dus mee te doen. Bijvoorbeeld door de speciale Dag van de Mantelzorg e-card te versturen of een van de free cards op te halen bij locaties van de coöperatieleden van WeHelpen en de servicekantoren van CZ. Via Facebook, Instagram en Twitter verspreiden we regelmatig een oproep. Deel die met jouw vriendenkring. Zo maken we er samen een mooie Dag van de Mantelzorg van.
Match gezocht
Helaas kunnen we, net als in het gewone leven, niet garanderen dat je wordt geholpen of iemand kunt helpen. Dat hangt van de klus en aanbod uit de omgeving af. Maar we gaan ervoor om op 10 november elke vraag van een mantelzorger te laten matchen met een aanbod. Daarom is jouw hulp heel belangrijk! Alvast bedankt!

2018

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief van het Platform Mantelzorg Limburg

 

AANMELDEN