• slider-696x329.jpg
  • slider-markt.jpg
  • slider-wandelen-690x329.jpg

plaatje app

In 2015 ontwikkelde het Huis voor de Zorg samen met de provinciale netwerkorganisaties FGL, Provinciaal Platform GGz & OGGz, PAZ, PML en SOL de handige brochure ‘Alles om te weten en om niet te vergeten bij het keukentafelgesprek’, waarvan inmiddels ruimt 10.000 exemplaren zijn verspreid. Om mensen te helpen om zich goed voor te bereiden op een keukentafelgesprek is nu ook een app ontwikkeld. De app Keukentafelgesprek is gratis beschikbaar.

De app Keukentafelgesprek bevat - net als de brochure - veel informatie en tips voor mensen die het keukentafelgesprek willen voorbereiden. Ook bevat de app een hulpmiddel om zelf een digitaal persoonlijk plan te maken. De app is eenvoudig te bedienen en leidt de gebruiker door het proces van het keukentafelgesprek.

Gratis downloaden
U kunt de app Keukentafelgesprek gratis downloaden via Google Play Store (Android) of via App Store (iOS). Wij horen graag uw ervaringen met het gebruik van de app. Die kunt u delen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2018

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief van het Platform Mantelzorg Limburg

 

AANMELDEN