• slider-696x329.jpg
  • slider-markt.jpg
  • slider-wandelen-690x329.jpg

PML DVDM 2019 m

Safe the date: Op 10 oktober zal er een symposium plaatsvinden in de gemeente Weert, georganiseerd door het Platform Mantelzorg Limburg (PML) van 14.00-17.00uur met als titel:

Zorgen voor de mantelzorger in 2040!

Het beloofd een inspirerende middag te worden, waarbij we op de vier domeinen waar PML actief op is, te weten Onderwijs, Overheid, Arbeid en Zorg een Limburgse vertegenwoordiger een korte inleiding laten verzorgen gevolgd door twee rondes debat aan tafel met de vertegenwoordigers uit de andere domeinen. Het format is vergelijkbaar met de formule van het Tv-programma: De Wereld Draait Door. 

Zoals bekend vraagt PML de Limburgse gemeenten jaarlijks inzage in hun mantelzorg beleid. Via een scan en assessment komt het PML tot de keuze voor de meest mantelzorgvriendelijke gemeente. Op het symposium op 10 oktober wordt de winnende gemeente van 2019 bekend gemaakt en wordt een oorkonde uitgereikt.

Tot slot zal op het symposium een aftrap worden gegeven voor het Limburgse Mantelzorg-kennisnetwerk voor gemeenten en worden de nieuwe partnerschappen tussen PML en diverse Limburgse organisaties bekend gemaakt.

Kortom een inspirerende middag.

2018

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief van het Platform Mantelzorg Limburg

 

AANMELDEN