• slider-696x329.jpg
  • slider-markt.jpg
  • slider-wandelen-690x329.jpg

169 xlogo lindeboom met 2015

Het Platform Mantelzorg Limburg (PML) heeft de eretitel 'Meest mantelzorgvriendelijke gemeente van Limburg' ingesteld in het kader van de jaarlijkse viering van de Dag van de Mantelzorg op 10 november. Een dag waarop mantelzorgers op allerlei manieren in het zonnetje worden gezet. Het PML hoopt dat dit initiatief gemeenten stimuleert om goed mantelzorgbeleid te ontwikkelen en uit te voeren.

Voor de vierde keer op rij stuurt PML de QuickScan aan alle gemeenten in Limburg.
Dit jaar is gekozen om de QuickScan alleen te sturen naar de beleidsambtenaar Wmo van een gemeente. Redenen hiervoor zijn dat vele Wmo-raden of zijn opvolger hiervan midden in een transformatie zitten en wij nog geen zicht hebben op alle contactpersonen met de portefeuille Mantelzorg. 
Reserveer ook donderdag 22 oktober in uw agenda, want dan wordt er bekend gemaakt wie van de 3 genomineerde gemeenten de eretitel ‘meest mantelzorgvriendelijke gemeente 2015’ mag ontvangen en wie de mantelzorgboom op 10 november gaat planten in zijn gemeente.

De QuickScan kunt u retourneren tot uiterlijk 10 september 2015.
Dat kan via mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post naar: Platform Mantelzorg Limburg, t.a.v Stefanie Hehalatu, Postbus 5185, 6130 PD Sittard.
Wilt u meer informatie of heeft u vragen hierover, neem dan gerust contact met ons op via de bovenstaande gegevens.

 

 

2018

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief van het Platform Mantelzorg Limburg

 

AANMELDEN