• slider-696x329.jpg
  • slider-markt.jpg
  • slider-wandelen-690x329.jpg

logo lindeboomgroot met 2015

De winnaar van de eretitel “meest mantelzorgvriendelijke gemeente van Limburg 2015” wordt bekend gemaakt tijdens het mini-symposium, dat het Platform Mantelzorg Limburg op 22 oktober organiseert in het Toon Hermans Huis in de gemeente Venlo, onze gastheer dit jaar en de winnaar van vorig jaar.
Ik nodig u van ganser harte uit om daarbij aanwezig te zijn.

Een onafhankelijke beoordelingscommissie heeft vast gesteld welke 3 gemeenten volgens hen actief werk maken van het mantelzorgbeleid en daarover ook periodiek overleggen met de Wmo-raad of zijn opvolger.
De gemeenten Brunssum, Horst aan de Maas en Roermond zijn dit jaar genomineerd voor de eretitel, die jaarlijks wordt toegekend door het Platform Mantelzorg Limburg.

wanneer:  donderdag 22 oktober
tijd:         16.00-18.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur)
waar:       Toon Hermanshuis, Nieuwstraat 41-A, 5911 JS Venlo

Programma
- Gedeputeerde de heer Daan Prevoo van de Provincie Limburg zal een korte inleiding geven over het belang van mantelzorg.
- Daarna zal wethouder Ramon Testroote van de gemeente Venlo aangeven waarom zijn gemeente vorig jaar de eretitel mochten ontvangen en wat de gemeente Venlo doet voor de mantelzorgers.
- Nic Hamers, de voorzitter van het Platform Mantelzorg Limburg zal aan de wethouders, beleidsmedewerkers, medewerkers van het steunpunt mantelzorg en/of mantelzorgers van de drie genomineerde gemeenten van 2015 vragen om kort te vertellen wat de gemeente zoal doet voor mantelzorgers en waarom juist hun gemeente de mantelzorgboom moet winnen dit jaar.
-Tot slot zal de gedeputeerde de heer Daan Prevoo de winnaar bekend maken en volgt er een klein feestje.

Informatie
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, neemt u dan gerust contact op met Marja Veenstra
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , adviseur Huis voor de Zorg
of met de voorzitter van Platform Mantelzorg Limburg, Nic Hamers, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden
Wij vragen u vriendelijk om zich vóór maandag 19 oktober aan te melden als u het mini-symposium wilt bijwonen. Aanmelden kan bij Gaby Visser, secretariaat Platform Mantelzorg Limburg, mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 046-4208159.

Met vriendelijke groet,
Nic Hamers
voorzitter Platform Mantelzorg Limburg

 
 

2018

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief van het Platform Mantelzorg Limburg

 

AANMELDEN