• slider-696x329.jpg
  • slider-markt.jpg
  • slider-wandelen-690x329.jpg

169 xlogo lindeboom met 2015

verslag met foto's "Wie wint de Mantelzorgboom in 2015"

Vorig jaar is in de winnende gemeente Venlo de mantelzorgboom geplant op het hoekje voor het Toon Hermans Huis. Het is inmiddels een goed gebruik dat de winnaar van dat jaar gastheer is om de verkiezing van 2015 in zijn gemeente te organiseren.
Daarom vindt de uitverkiezing van de gemeente met het meest mantelzorgvriendelijke beleid weer plaats in het Toon Hermans Huis.                      
Ger Spee, directeur THH, ontvangt samen met zijn gastvrouwen en gastheren niet alleen de drie genomineerde gemeenten met wethouders, beleidsmedewerkers, mantelzorgconsulenten en mantelzorgers maar ook wethouder Ramon Testroote en beleidsadviseur Elke Haanraadts van gemeente Venlo, winnaar 2015.


Ook aanwezig Daan Prevoo, gedeputeerde Provincie Limburg. Hij zal nadat de jury na rijp beraad uit de drie kanshebbers de winnaar heeft gekozen de officiële oorkonde aan de winnende gemeente overhandigen.
Voorafgaand aan de beslissing van de jury zijn door Nic Hamers, voorzitter Platform Mantelzorg Limburg, de wethouders, beleidsmedewerkers, mantelzorgconsulenten en mantelzorgers aan de tand gevoeld. Of ze kunnen uitleggen waarom juist hun gemeente de beste is.

Na de bekendmaking en felicitaties volgt nog een ‘klein feestje’ !!

Klik HIER om de foto - impressie te openen

 

2018

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief van het Platform Mantelzorg Limburg

 

AANMELDEN