• slider-696x329.jpg
  • slider-markt.jpg
  • slider-wandelen-690x329.jpg

169x keukentafel

Het Huis voor de Zorg en de netwerkorganisaties FGL, GGz&OGGz, PAZ, PML en SOL nodigen u samen uit voor de informatiebijeenkomsten ‘Het keukentafelgesprek, aan de ronde tafel’.
De informatiebijeenkomsten zijn bedoeld voor alle inwoners, die zich willen oriënteren en voorbereiden op een mogelijk keukentafelgesprek.
De bijeenkomsten vinden plaats op:
•  dinsdagavond, 2 september ’t Kaar,  Stationstraat 126, Beek
•  dinsdagavond, 9 september,  Hotel Asteria, Maasheseweg 80a, Venray.

De aanvang van beide bijeenkomsten is om 18.30 uur.
Deelname is gratis.
Een keukentafelgesprek is het gesprek dat mensen samen met hun gemeente voeren om in aanmerking te komen voor ondersteuning vanuit de gemeente. Vanaf 1 januari 2015 krijgen gemeenten veel nieuwe taken op het gebied van zorg. Het doel van het gesprek is om voor elke persoon een passende oplossing te vinden. Een oplossing die bijdraagt aan meedoen in de maatschappij.

Een keukentafelgesprek voer je niet alleen. Dat heeft u samen met uw gemeente en met degene die met u mee kan gaan om u te ondersteunen. Het keukentafelgesprek is een belangrijk gesprek. Hoe het er precies uit gaat zien, kan nog niemand zeggen.

Tijdens de informatiebijeenkomsten op 2 en 9 september draait dan ook alles om de vraag: “Wat kan ikzelf doen om ervoor te  zorgen dat het keukentafelgesprek voor mij zo goed mogelijk verloopt?”

Informatie
Heeft u vragen of wilt u aanvullende informatie? Neemt u dan contact op met Marleen van  Helden van het Huis voor de Zorg.
Telefoon: (046) 420 81 82.
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2018

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief van het Platform Mantelzorg Limburg

 

AANMELDEN