• slider-696x329.jpg
  • slider-markt.jpg
  • slider-wandelen-690x329.jpg

169 x foto planten

Op deze Dag van de Mantelzorg, is in het centrum van Venlo de 'Mantelzorgboom' geplant. De boom verwijst naar de eretitel 'Meest mantelzorgvriendelijke gemeente van Limburg in 2014', die het Platform Mantelzorg Limburg (PML) heeft toegekend aan de Gemeente Venlo. Het planten van de Mantelzorgboom gebeurde in aanwezigheid van mantelzorgers, wethouder Ramon Testroote en Nic Hamers, voorzitter van het PML.

 

De Gemeente Venlo is er – naar het oordeel van het PML – het beste in geslaagd om aandacht voor mantelzorg en mantelzorgers in te bedden in het gemeentelijk Wmo-beleid. Om die reden heeft zij dan ook de eretitel 'Meest mantelzorgvriendelijke gemeente van Limburg in 2014' ontvangen

 

600 x foto van planten 

Wat de aanpak van de Gemeente Venlo bijzonder maakt is de ambitie die zij uitstraalt. In Venlo zet men er nadrukkelijk gezamenlijk de schouders onder. De focus ligt op het vergroten van de draagkracht van de mantelzorgers. Vertrekpunt is het zelforganiserend vermogen van de burgers in wijken en buurten. Dat helpt als je zorg en ondersteuning zo dicht mogelijk bij de mensen wilt organiseren.

In de PML-Nieuwsbrief die eind november gaat verschijnen komt een verslag met foto's te staan..... !

 

 

 

 

 

2018

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief van het Platform Mantelzorg Limburg

 

AANMELDEN