• slider-696x329.jpg
  • slider-markt.jpg
  • slider-wandelen-690x329.jpg

169 x kerstwens Nic

Beste Mantelzorgers ,
 
Mantelzorg wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Dit komt omdat er steeds meer mensen zijn die mantelzorg nodig hebben ,maar ook omdat er in de zorg steeds meer op mantelzorgers wordt gerekend.
De laatste dagen van het jaar 2014 kenmerken zich door gezelligheid en blijdschap met als hoogtepunt sfeervolle kerstdagen en de overgang van het oude naar het nieuwe jaar 2015.
Zowel in de thuissituatie als in de zorginstellingen wordt er veel aandacht geschonken om deze dagen sfeervol te laten verlopen .
Een omgeving die zo belangrijk is voor ons sociaal leven en zorg voor elkaar.
 
Er zijn ook gebeurtenissen in het leven die onze levens ingrijpend kunnen veranderen ,en dat je in een andere haven aankomt dan je oorspronkelijk in gedachte had.
Van de ene op de andere dag kan het zomaar gebeuren dat je mantelzorger wordt van je kind ,je partner , je ouders , of iemand anders in je naaste omgeving .
Het is desalniettemin belangrijk dat we zeker in deze dagen aandacht en waardering hebben voor mantelzorgers en zorgvrijwilligers en ze ondersteunen bij hun mooie maar soms ook moeilijke taak .
 
Namens platform Mantelzorg wensen we u sfeervolle Kerstdagen en een goed begin in het nieuwe jaar.
 
Groet ,
Nic Hamers
Voorzitter PML

 

2018

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief van het Platform Mantelzorg Limburg

 

AANMELDEN