• slider-696x329.jpg
  • slider-markt.jpg
  • slider-wandelen-690x329.jpg

169xlogo- Inlife

Inlife is een nieuwe dienst op internet die mensen met dementie en zijn of haar betrokken mantelzorger helpt om midden in het leven te staan. Maak nu gratis gebruik van de Inlife website om zorg samen te organiseren.
Mantelzorgers van mensen met dementie ervaren vaak een hoge drempel om ondersteuning te vragen, terwijl de omgeving vaak klaar staat, maar niet weet waarbij zij precies kunnen helpen.
Inlife biedt een oplossing voor dit probleem. Het idee achter Inlife is om online familieleden, vrienden, buren en kennissen samen te brengen in een eigen persoonlijke en veilige online omgeving. U kunt hier op een laagdrempelige manier van elkaars dagelijks leven op de hoogte blijven door dagelijkse gebeurtenissen, berichten en foto’s uit te wisselen. Het platform biedt informatie over dementie en geeft een overzicht waarbij ondersteuning gewenst is. De mantelzorger kan aangeven waarbij ondersteuning nodig is en mensen in de eigen omgeving kunnen laten weten waarbij ze graag zouden willen helpen. In het zorgboek en in de agenda kunt u de zorg samen vormgeven of leuke activiteiten plannen. Met Inlife blijf je op een positieve manier betrokken in je eigen omgeving en weet je hoe je elkaar kunt ondersteunen.

Inlife is een initiatief van Universiteit Maastricht en Alzheimer Centrum Limburg en is ontwikkeld met en voor mensen met dementie, zijn of haar mantelzorger en betrokkenen in de nabije omgeving. Momenteel wordt Inlife onderzocht op bruikbaarheid en effectiviteit.

Inlife kan in heel Nederland gratis worden gebruikt. Heeft u interesse om Inlife samen met de mensen om u heen te gaan gebruiken of wilt u graag meer informatie? Neem een kijkje op www.myinlife.nl of neem contact op met:

Alieske Dam
E:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: +31 (0)43 38 84113
W: www.myinlife.nl

2018

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief van het Platform Mantelzorg Limburg

 

AANMELDEN