skip to Main Content

Op vakantie in Nederland

De herfstvakantie staat voor de deur en deze periode is dit jaar door het coronavirus anders dan normaal.
Voor iedereen in Nederland geldt: houd u aan de basisregels, zoals 1,5 meter afstand houden en vaak uw handen wassen. Plan uw vakantie, als het kan, buiten de schoolvakanties. Iedereen laat zich testen bij klachten die lijken op corona. 


Reizen binnen Nederland

U kunt overal in Nederland op vakantie. Reis op de plek waar u bent zo min mogelijk. Er zijn geen extra beperkingen voor regio’s waar het aantal besmettingen hoger is. Door op minder plekken te komen, is er minder contact met anderen. Zo kan het virus zich minder snel verspreiden.

Het is belangrijk om drukte te vermijden, dus houd daar rekening mee bij de keuze voor uw bestemming. Denk ook eens aan andere regio’s of steden in plaats van de grote toeristische trekpleisters. 

Kijk voor inspiratie op Hier moet je zijn (Holland.com) 

Het advies is om reisbewegingen zoveel mogelijk te beperken. Het is nog steeds mogelijk om een camping, vakantiehuis of hotel in Nederland te bezoeken. Maar houd de reisbewegingen op de plek waar u bent zoveel mogelijk beperkt.     

Meer informatie :
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-op-vakantie-gaan/op-vakantie-in-nederland

https://www.rijksoverheid.nl/…/reizen-en-op-vakantie-gaan

Vragen over coronavirus? Bel naar 0800-1351 of kijk op rijksoverheid.nl/coronavirus.
English: government.nl/coronavirus. Heb je vragen over beleid, wet- en regelgeving? Bel dan naar 1400 of kijk voor meer informatie op www.rijksoverheid.nl.

https://www.rijksoverheid.nl/coronavirus

 
#AlleenSamen #Rijksoverheid

Back To Top