skip to Main Content

PML maakt mantelzorg zichtbaar
in Limburg
door relevante informatie te verzamelen. door mensen en organisaties met elkaar te verbinden. door goede initiatieven te verspreiden.

Procedure uitgesteld!

Het Platform Mantelzorg Limburg (PML) heeft besloten om dit jaar geen procedure op te starten om te komen tot de meest mantelzorgvriendelijke gemeente van Limburg van 2020. PML heeft deze beslissing genomen op basis van de huidige situatie rondom het corona virus en de onzekerheid over hoe lang de maatregelen gaan duren. De voorbereidingen worden altijd in de maanden maart en april gedaan, dat is in deze tijd niet realistisch gebleken. Daarnaast komt er genoeg op gemeenten af en wil PML hen niet onnodig belasten.

Wel is PML begin dit jaar gestart om de procedure rondom het uitroepen van de eretitel en de impact daarvan te evalueren. Dit zal mee worden genomen in het vormgeven van de nieuwe procedure.

Het Platform Mantelzorg Limburg is wel voornemens om in het najaar van 2020 een symposium te organiseren in samenwerking met de gemeente Stein, de winnaar van de eretitel van 2019. Zodra de exacte datum en het programma bekend zijn, zal PML u hierover informeren via onze website.

Back To Top